Çantat verore që mund t`i përdorni në çdo stinë

Nuk keni më nevojë të ndryshoni çantat çdo tre muaj

(Konica.al)- Shqetësimit kryesor të femrave për paratë që shpenzojnë për veshje, çanta e aksesorë, tani iu erdhi fundi, të paktën sa u përket çantave. Për të gjitha ju që jeni moderne dhe keni tendencën të blini gjithçka të re që del nga shtëpitë e modës, kemi një lajm të mirë: Këto çanta verore mund t`i përdorni në çdo stinë.

Nëse nuk është njëra nga këto, le të jetë një model i ngjashëm. Në këtë mënyrë do të mund të ngjani një “fashionista” e vërtetë, edhe nëse nuk ndërroni çanta çdo tre muaj.