Me këto sandale do të lini gjurmë këtë pranverë

E pamundur t'u rezistosh

(Konica.al)- Femrat në mbarë botën po çmenden pas këtyre sandaleve! Së shpejti vjen pranvera, dhe nëse vërtet keni ndërmend të lini gjurmë këtë stinë, jo vetëm në kujtesën tuaj, por edhe të të tjerëve, atëherë bazohuni në modelet e mëposhtme.

Kujdes: Këtë vit nuk janë në modë takat e ekzagjeruara!