Kur do të prezantohet iPhone 8?

GSM Arena raporton probleme në prodhimin e modelit të ri

(Konica.al)- Probleme në horizont për Apple. Sipas GSM Arena, iPhone 8 mund të vonohet në publikimin e tij për shkak të problemeve me teknologjinë 3D. Nëse gjërat do të rregullohen në kohë, me shumë gjasa do të kemi prezantimin zyrtar rreth muajit nëntor.

Apple ka njoftuar se në vjeshtë do të prezantojë 3 modele iPhone, pa dhënë detaje specifike. Teknologjia më e re do të sjellë për përdoruesit selfie dhe lojëra 3D.