Në pritje të Apple TV

Pritet finalizimi i bashkëpunimit mes kanaleve HBO, Showtime dhe Starz.

(Konica.al)- Kompania Apple synon të fuqizoj Apple TV. Projekti që vijon të punohet ka në fokus më shumë programe, spektakle e informacione në paketën Apple TV.  Ajo çfarë pritet të ndodh është që të finalizohet bashkëpunimi mes  kanaleve HBO, Showtime dhe Starz.

Këto tre kanale do jenë të disponueshme si në Apple TV, ashtu edhe në iOS përkundrejt një pagese. Kompania zotohet të ofroj më shumë argëtim e programacione unike, përkundrejt një pagesë më të ulët se çmimet aktuale në tregun amerikan.