Sa jetëgjatë është bateria e Samsung S8?

Sipas testimeve të realizuara nga PhoneArena, bateria e Samsung Galaxy S8 jeton më gjatë se çdo telefon tjetër Android

(Konica.al)- Pas prezantimit të Samsung Galaxy S8 pyetja më dominuese në rrjete sociale lidhet me jetëgjatësine e baterisë së tij. Sipas testimeve të realizuara nga PhoneArena, bateria e Samsung Galaxy S8 jeton më gjatë se çdo telefon tjetër Android.

S8+ ofron plot 8 orë jetëgjatësi baterie duke lënë pas Galaxy S7 Edge,Google Pixel XL, dhe OnePlus 3T. Modeli i ri mund të qëndrojë aktivë për një ditë të tërë ndërsa mund të rikarikohet plotësisht pas 1 ore e 40 minutash.