TrackR gjurmon kudo makinën apo biçikletën tuaj

Mori fund frika nga grabitja e tyre

(Konica.al)- Tani do të jeni më të sigurt për makinën apo biçikletën tuaj. Ju mund t’i parkoni ato qetësisht, pa patur frikë se dikush do jua grabisë. Pa pasur nevojën e GPS ju mund të keni tuajën pajisjen e re TrackR.

Duke shkarkuar aplikacionin me të njëjtin emër në PlayStore apo AppStore, ju lidhni pajisjen e blerë me të dhënat tuaja nga aplikacioni dhe karta dixhitale. Ju mund të gjeni në kohë reale ku ndodhet makina apo biçikleta juaj në rast grabitjeje. Ja ku zgjidhet një nga shqetësimet më të mëdha në jetesat metropolitane.