Bekim Trenova, simboli i bukurisë mashkullore në New York

1. BEKIM TRENOVA

Ai është një prej meshkujve shqipëtar më tërheqës. Bekimi jeton prej shumë vitesh në New York aty ku dhe ushtron profesionin, por dhe pasionin e tij për modelingun.

 

A post shared by Bekim Trenova (@bekimtrenova) on

A post shared by Bekim Trenova (@bekimtrenova) on

A post shared by Bekim Trenova (@bekimtrenova) on

A post shared by Bekim Trenova (@bekimtrenova) on

A post shared by Bekim Trenova (@bekimtrenova) on

A post shared by Bekim Trenova (@bekimtrenova) on