Berisha në krye të PD-së? Topalli “hap letrat”

Topalli ka vënë me “shpatulla pas murit” Lulzim Bashën, duke shprehur rebelimin e saj në një intervistë në emisionin “Komiteti”, nën drejtimin e gazetarit Berat Buzhala.

Ajo ka shuar shumë zëra, të cilët hidhnin hipoteza nëse Berisha do të rikthehej në krye të PD. Por me mjaft diplomaci, ajo jep edhe sinjale mjaft të qarta.

Topalli jep shembullin e Francës, ku thotë se edhe De Gol u tërhoq në Francë, por u rikthye kur populli ishte në ditë të vështira.

“Berisha sërish në PD? Kjo nuk është pyetje për mua. Por ka precedentë. De Gol u tërhoq, Franca ishte në ditë të vështira, populli e kërkoi dhe ai u kthye”, thotë Topalli.