Plasin ujërat e zeza në Ksamil, këmbanë alarmi nga deputeti socialist

Deputeti socialist për Sarandën, Alket Hyseni, ka shprehur indinjatën për ndotjen e plazhit të Ksamilit, ku ujërat e zeza janë hedhur në bregdet. Si një shenjë këmbane, ai i drejtohet Bashkisë Sarandë dhe Ndërmarrjes së Ujësjellës-Kanalizimeve, që të stabilizojnë menjëherë situatën alarmante. Po kështu apelon ndaj organeve ligjzbatuese, që të fillojnë menjëherë procedimin penal, gjetjen … Vazhdoni me leximin e Plasin ujërat e zeza në Ksamil, këmbanë alarmi nga deputeti socialist