Programacioni në Top Channel për datën 19 korrik

6:55 7PA5
9:05 SHOQERI E LARTE
10:00 FLASH INFORMATI
10:05 DIELLI I DIMRIT
11:00 MESDITE
13:00 LAJMET E MESDITES
13:25 DASHURI ME QIRA
14:25 AKADEMIA MBRETERORE
15:00 EDICIONI INFORMATIV
15:30 MEGI DHE BIANKA
16:00 NEXT
17:00 MBRETERESHA E NATES
18:00 DIELLI I DIMRIT
19:00 EDICIONI QENDROR INFORMATIV
19:45 DASHURI ME QIRA
21:00 PERGJIGJU , GATUAJ , FITO
22:00 SHOPPING NIGHT
23:30 EDICIONI INFORMATIV