U shpall Trashëgimi Botërore, ja çfarë fsheh pylli i Rrajcës (Fotogaleri)

Në sesionin e 41 të Komitetit të Trashëgimisë Botërore të mbajtur më 9-12 korrik Pylli i Rrajcës në Përrenjas dhe Lumi i Gashit në Tropojë, janë përfshirë në listën e Trashëgimisë Botërore të Natyrës.

Ja çfarë mrekullishë fsheh Pylli i Rrajcës (fotogaleri)