Rama publikon raportin e dëgjesave për Qarkun Fier

Kryeministri Edi Rama me anë të një statusi në rrjetin social Facebook, ka publikuar raportin e dëgjesave për qarkun e Fierit.

“Pasqyra zgjedhore dhe raporti i dëgjesave për Qarkun Fier. Miqtë e këtij rrjeti nga qarku i Fierit, janë të lutur të bëjnë sugjerime apo ankesa që sipas tyre mund të mungojnë në këtë raport”, shkruan Rama.