Rama publikon raportin për Beratin

Kryeministri i vendit Edi Rama ka publikuar sot raportin për Beratin nga dëgjesat dhe komunikimi me banorët për këtë qark.

Problemi më i madh i qytetarëve të këtij qarku ka të bëjë me gjendjen e rrugëve dhe mungesën e ujit të pijshëm.