Vasili shfryn dufin ndaj Ramës: Tani promovohet turizmi?

Petrit Vasili nuk ka të ndalur me vërejtjet ndaj kryeministrit Rama. Në postimin e tij të radhës, ai thotë se Rama nuk promovon turizmin në kohën e duhur, por e bën tashmë në të dalë të sezonit.

“Gjithë bota i bën promocione, panaire turistike dhe reklamë turizmit gjithë vitin, me përjashtim të korrikut dhe gushtit.

Ky shkollëpakëti, kryeministri ynë, bën promocion në gusht, në të dalë të sezonit turistik, pra bën një lloj aksham pazari.

Aferim i qoftë, kaq di, kaq bën!”, shkruan ai.