Vorë/ Zjarr i madh, rrezikohet fabrika e fishekzjarreve

Në Vorë një zjarr me përmasa të mëdha ka rënë në fshatin Kuç ku rrezikohet fabrika e fishekjarreve.

Zjarrfikësit kanë shkuar në vend ngjarje, por kërkohet ndërhyrja nga ajri.

Rreth 50 forca policie dhe 3 automjete zjarrfikësish ndodhen në vend ngjarje.