Del lista, 10 më të pasurit në Shqipëri

Instituti Europian Pashko, pjesë e Iniciativës Evropiane për Edukim (EEI, dhe gazeta Mapo, bënë sot publik studimin për “super të pasurit” shqiptarë gjatë vitit 2016. Studimi që rendit 10 sipërmarrësit më të pasur në vend bazohet në analizën e të dhënave zyrtare sipas bilanceve të dorëzuara në QKB. Si rezultat i kësaj analize konkludohet në listën e ponderuar të top-10 më të pasurve të vendit.

  1. Samir Mane
  2. Shefqet Kastrati
  3. Vasil Naçi
  4. Behar Çukaj
  5. Tom Doshi
  6. Rrok Gjoka
  7. Grigor Joti
  8. Idajet Ismailaj
  9. Vilma Nushi
  10. Pëllumb Salillari