Ja cilët ishin të ftuarit VIP në dasmën e Marinës dhe Getoarit…

Duke nisur nga familja e Marinës: Luana, motra Marseda, motra e madhe Lira dhe vajzat e saj Jori, Kledisa dhe Klevisa.

Babastars me në krye Skivin dhe Cozman

Menaxheri Babastars: Dekor Sahiti dhe bashkëshortja e tij

Onat dhe e dashura Fortesa

Majk

Stresi

Motrat Lori dhe Sara Hoxha

Aleksandër Frangaj

Miranda dhe Dritan Shakohoxha

Ariana dhe Ermal Fejzullahu

Evi Reçi

Erion Veliaj dhe Rezarta Shkurta

Foto: Renuar Locaj