Rudina Magjistari merr një vendim për Mian: Kur të rritet…

Rudina Magjistari tashmë gëzon një status, e për këtë i është dashur shumë punë intensive dhe një jetë publike. Vajza e saj, Mia, për pak javë feston 2-vjetorin e lindjes, por Rudina nuk ka ndër mend të postojë një foto të saj edhe për shumë vite të tjera. Të paktën, derisa Mia të dojë vetë. Ky ka qenë vendimi i moderatores së njohur, të bërë publik pas një bisede në studio me gazetarët Eraldo Rexho dhe Adela Xhamani.

“Nuk është çështje supersticioni”, tha ajo duke folur për rastin e saj: “Unë nuk e nxjerr Mian në publik, sepse jam supersticioze. Unë kam një tjetër arsye. Dua që vajza ime të zgjedhë vetë dhe jo ta detyroj unë të jetë personazh i njohur. Kur të rritet edhe pak, le të zgjedhë vetë nëse do t’i pëlqejë të jetë në qendër të vëmendjes, ose jo”.