Hudhra ‘vret’ 14 lloje të kancerit/ Ja pse nuk e përmendin mjekët!

Hudhra, e njohur si antibiotik natyral, ofron një numër të madh përfitimesh shëndetësore dhe është e aftë “të vrasë” apo eliminojë shumë sëmundje!

Ajo, prej kohësh është përdorur për të trajtuar dhe shëruar kancerin. Hipokrati për shembull, i rekomandoi pacientëve të tij të hanë 5-6 thelbi hudhër të grirë për të mposhtur kancerin dhe forcuar metabolizmin.

Hudhra ka një rol të rëndësishëm në parandalimin ose trajtimin e më shumë se 150 kushteve shëndetësore, duke filluar nga kanceri në gjak, infeksioni e deri tek ngushtimi i arterieve apo sëmundjet kardiovaskulare.

Arsyeja përse hudhra nuk lakohet së tepërmi si antibiotik natyral, lidhet me “antireklamat” që industria farmaceutike bën ndaj ilaçeve popullore. /Shije.al