Ironia “therëse” e Ramës: Të mos na mungojë marrëdhënia e mirë me LSI-në “motër”

Pasi ka dalë jashtë sallës së Kuvendit, kryeministri Rama i është përgjigjur me ironi gazetares sa i takon raportit me LSI-në. Ai tha se duhet të ketë një harmoni dhe mirëkuptim, që mos të ketë konflikte të tilla në parlament.

Duke mos lënë pas ironinë, Rama u shpreh duhet të ketë një marrëdhënie të mirë me “motrën e përbashkët” LSI-në.

“Zoti Rama, pse LSI “motër”?

Rama ia kthen: “Të lutem, hë zemër, hë motër. Të tregojmë minimumi të paktën një lloj etike këtu…”.