Një djalosh i ri vizatoi 7 momente të divorcit dhe mbushi me lot sytë e gjithë botës…

Divorci është një nga gjërat më të vështira që një familje mund të kalojë, por nëse nuk e keni përjetuar kurrë personalisht, është e vështirë të përfytyroheni saktësisht se sa dëmtime shkakton tek një familje e sidomos fëmijët. Një artist i njohur me emrin “Mac” ka ilustruar se si shkurorëzimi ka prekur familjen e tij, me anë të disa karikaturave komike të thjeshta, por thellësisht të trishta, dhe ju garantojmë që do t’ju japë një ndjesi që nuk e keni provuar kurrë.

E  vërteta është se çdo familje e përjeton në mënyra të ndryshme divorcin dhe pse disa prej tyre dalin më mirë e më të forta pas gjithë kësaj, një numër shumë i madh përdoruesish të internetit gjetën veten në përrallën që ‘Mac’ vizatoi. Ja tek keni më poshtë 7 hapat e një divorci:

/boredpanda