Pse i duam meshkujt?

Ne i duam meshkujt, sepse ata kurrë nuk mund të shtiren për orgazmën, edhe nëse dëshirojnë.

Sepse shkruajnë poezi, këngë dhe libra në nderin tonë.
Sepse ata kurrë nuk na kuptojnë, por ata kurrë nuk heqin dorë.
Sepse ata mund të shohin bukurinë tek gratë kur gratë kanë pushuar së tepërmi të shohin ndonjë bukuri në vetvete.
Sepse vijnë nga djemtë e vegjël.
Për shkak se ata mund të zgjidhin probleme nga matematika e gjatë, e ndërlikuar, deri tek ekuacionet e fizikës, por  mund të jenë krjtësisht të padobishëm për gratë.

Sepse ata janë dashnorë të pabesueshëm dhe nuk pushojnë derisa të jemi të lumtura.
Sepse ata ngrenë sportin në fe.
Sepse ata kurrë nuk kanë frikë nga errësira.
Sepse nuk u intereson se si duken apo nëse ata plaken.
Për shkak se ata këmbëngulin në bërjen dhe riparimin e gjërave përtej aftësive të tyre, me vetë-sigurinë naive të djalit adoleshent që di gjithçka.
Sepse ata kurrë nuk veshin apo ëndërrojnë të mbajnë taka të larta.
Sepse ata janë gjithmonë të gatshëm për seks.
Sepse ata janë si shegë: shumë pjesë të pangrënshme, por fara me lëng është jashtëzakonisht e shijshme dhe zakonisht tejkalojnë pritjet tuaja.
Për shkak se ata kanë frikë të bëhen tullacë.

Sepse ti gjithnjë e di atë që ata mendojnë dhe ata gjithmonë thonë atë që duan ata.
Për shkak se ata i duan makinat, veglat dhe mjetet me të njëjtën dashuri që gratë duan bizhuteritë.
Sepse ata shkojnë në gjasa të mëdha për t’u fshehur, pa sukses, se janë të dobët dhe njerëzorë.
Sepse ata ose flasin shumë ose aspak për këtë qëllim.
Sepse gjithmonë e mbarojnë ushqimin në pjatën e tyre.
Sepse ata janë të guximshëm para insekteve dhe minjve.
Sepse një vajzë e mirëfilltë katërvjeçare mund t’i zvogëlojë ata në heshtje dhe një 25-vjeçare ebukur mund t’i zvogëlojë ata në idiotë.

Për shkak se ata kurrë nuk kujdesen për horoskopin e tyre, vjehrrën e tyre apo  fqinjët.
Sepse nuk gënjejnë për moshën, peshën e tyre, apo masën e veshjeve të tyre.
Për shkak se ata kanë një aftësi të çuditshme për të parë thellë në sytë tanë dhe për t’u lidhur me zemrën tonë, madje edhe kur ne nuk duam që ata të jenë.
Sepse kur themi “të dua” ata kërkojnë një shpjegim.