Kryemadhi ia numëron akuzat Ramës: Duhej rrëzuar nga LSI që kur shkarkoi Manjanin

Në intervistat e dhënë më herët, Kryemadhi e ka pranuar se është penduar që nuk ka ndaluar Ramën kur ka bashkëpunuar me kriminelët. Por gjatë mbrëmjes, ajo i mëshoi edhe më shumë këtij fakti. E pranishme në emisionin “Opinion”, kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi ka pranuar se LSI është bashkëfajtore për gjendjen në të cilën ndodhet situata e krimit në vend.

Fevziu: Po juve si LSI mbani përgjegjësi për këtë situatë të vendit, sepse keni qenë në pushtet 8 vjet rresht dhe 4 vjet me zotin Rama?

Kryemadhi: Po sigurisht që mbajmë përgjegjësi. Por kjo nuk do të thotë që përgjegjësia jonë është maksimale. Ne kemi të vetmen përgjegjësi që nuk rrëzuam kryeministrin kur erdhi puna që flagmat e krimit kishin kapur të gjithë pushtetin. Momenti kur Edi Rama shkarkoi Ylli Manjanin pa pëlqimin e LSI-së, në momentin për mënyrën se si funksiononte qeveria qoftë të Policisë së Shtetit qoftë”, u shpreh Kryemadhi.