Rama zhvendos mbledhjen e qeverisë në rrethe

Kryeministri Edi Rama Rama do të mbledhi qeverinë në Vlorë të premten dhe të shtunën.

Mbledhja vjen në vijim të porosisë së Ramës për ta zhvendosur qeverinë në rrethe.

Ministrat do të kenë disa aktivitete në institucione me deputetët e zonës.