E shtuna juaj mund të jetë kështu…

Dita e shtunë shënon dhe ditën e fundit të jetës së natës në Tiranë, prandaj nuk duhet të mungoni në Folie Terrace, ku Dj Aldo, prej vitesh tashmë, zgjon dëshirën tuaj për të kërcyer.

Mes muzikës, pijeve dhe ritmeve të larmishme të hiteve të fundit, ju keni mundësinë të shijoni dhe përmbyllni kështu këtë fundjavë nëntori.