Grupi shqiptar që “prekte” zemrat e të dashuruarve, rikthehet në skenë

Kjo e shtunë, nuk mund të ishte më e bukur se kaq. Folie Terrace, klubi i natës më i madh në Tiranë, sjell për të gjithë nostalgjikët dhe adhuruesit e tyre, një nga grupet ikonë të muzikës sonë, West Side Family. Nën shoqërinë e muzikës së miksuar nga Dj i mirënjohur Sardi, do të keni mundësinë të kaloni një të fundjavë ndryshe.

Me Landin dhe Mirin, do rikjtoni të gjitha hitet që shoqëruan adoleshenncën tuaj dhe do t’ju kthejnë pas në kohë!

Pas orës 00:00, ju sygjerojmë të mos mungoni për një natë të paharrueshme…