Na paskan gënjyer më herët. Ja kush e paska shpikur selfie-n moderne

Një selfie në ditë është më e zakondshmja. Madje ka nga ata persona që realizojnë shumë shkrepje, e më pas janë të pavendosur sesa foto do të shpërndajnë në rrjetet sociale. Nëse mendoni se është trend i dy ose tre viteve të fundit, gaboheni.

Mesa duket Paris Hilton dhe Britney Spears kanë qënë të parat në botë për realiimin e një selfie. Në Twitter-in e saj, Hilton postoi një foto me Britney Spears ku shkruhej:

“11 vite më parë, unë dhe Britney shpikëm selfie-n!”.