“Nata e Bardhë” në Tiranë/ Vendi ku nuk duhet të mungoni

“Nata e Bardhë” në Tiranë, s’kishte si të mos vinte me festë, muzikë e alegri tek qytetarët e saj. Krahas eventeve të Bashkisë së Tiranës, klubi më trendy dhe i madh, Folie Terrace, nuk mund të mos sillte tek ju entuziazmin dhe muzikën më të mirë të momentit, për të festuar të gjithë së bashku.

Nesër, më datë 29 nëntor, do të keni mundësi të ktheni fundjavën dh kërcimin e shoqëruar me kokteilet e përgatitura nga profesionistet e klubit, duke harruar një çast se jemi vetëm të mërkurën.

Surpriza, muzikë nga Dj.Aldo dhe Dj. Sardi, shfaqje dhe gjithçka tjetër, vetëm nesër në Folie Terrace!