Panorama

Në numrin e sotëm të gazetës “Panorama” mes shumë lajmesh me zhvillimet e ditës, analizave dhe opinione do të lexoni:

Pensionet, Kushtetuesja: Pse rrëzuam ushtarakët

Pensionistët me taksë zero për shtëpitë. Bode: Buxheti i maturuar, ul borxhin

Zbardhen SMS të Sotës me të atin, Prokuroria: Dyshojmë se 863 mijë eurot lidhen me Tahirin

Basha: Dako u përgjua duke blerë vota me kriminelë, Rama hoqi prokurorin

Meta në Maqedoni: Miratoni gjuhën shqipe

Dhimbjet kronike, sëmundje më vete, si trajtohen

Përcillet Lalo, Pandi Laço: Ditët e fundit të punës me kompozitorin