A është kjo rinia angleze? (Foto/Video)

Pamjet vijnë nga Newcastle dhe Bristol, ku mjekët kanë shtuar ekip dhe po qëndrojnë pranë vendeve ku zhvillohen festat, – e janë jo të pakët ata që vijnë dhe u ofrohet ndihmë, apo gjenden nga ekipet e mjekëve dhe të policisë angleze duke nxjerrë “alkoolin nga stomaku”.

Edhe më parë kemi parë pamje të tilla nga rinia angleze…Si është e mundur kjo gjë, apo për festa çfarëdolloj gjëje ndodh?