Nëse ju ka marrë malli për hitet shqiptare ndër vite, ja ku duhet të shkoni sot…

Nëse sot doni të dëgjoni muzikë 100% shqip, atëherë duhet patjetër të kaloni këtë të shtunë në Folie Terrace! Dj, performanca dhe muzika e zgjedhur enkas me hitet më të bukura shqiptare ndër vite, do të jenë argëtimi juaj për sot.

Mos e humbisni këtë të shtunë, duke filluar nga ora 00:00!