Titujt ekonomikë të gazetave, 15 dhjetor 2017

GAZETA PANORAMA

 • FMN: Kujdes me koncesionet, kostot të bëhen transparente
 • Mbyllen konsultimet e programit me FMN. Si vlerësohet ekonomia
 • “Skema e TVSH-së komplikon taksat, të ardhurat do ulen”
 • FMN: Rritja ekonomike do të jetë 4 për qind
 • Projekti “Bëjmë detyrat e shtëpisë”, ushqim pas mësimit për nxënësit
 • Nis nga sot shpërndarja e shpërblimit për festat, grafiku për pensionistët
 • Kreu i ISSH: Shpërblimi nuk humbet, mund të tërhiqen edhe pas dhjetorit
 • Statusi i naftëtarit, 400 naftëtarë tërheqin certifikatat
 • Sot në Pogradec mbledhja e përbashkët Shqipëri-Maqedoni

GAZETA SHQIPTARE

 • Ish-të përndjekurit, 1000 trashëgimtarët që fitojnë
 • FMN: Kujdes me shitblerjet e bankave
 • “Shqipëria, e fundit në të ardhurat për frymë, e vetmja me përkeqësim”
 • Raporti i Bankës Botërore – “Shqiptarët, më ‘dembelët’ në rajon dhe Evropë”
 • Raporti i INSTAT për tremujorin –“Ndërtimi e hotelet kanë punë, dobët tregtia e industria”
 • MIE: Shpërndahen 400 certifikatat e para të “Statusit të naftëtarit”
 • Mësuesit e 22 shkollave në kryeqytet nënshkruajnë letrën pro aksionit sindikal
 • Vizat drejt SHBA, ja çfarë mund t’ju penalizojë përgjithmonë
 • Shpërbimet e pensionistëve, ja kur do të merren

SHQIPTARJA.COM

 • Shqipëri – Maqedoni sot ulen në tryezë, ja axhenda e takimit
 • Gjoba tregtarëve në Zdrale, në gjyq 7 anëtarët e grupit
 • Datat kur do merren shpërblimet e fundvitit për pensionistët
 • Mbetjet e shumta urbane mbulojnë liqenin e Fierzës
 • Ja kur mund të përfitoni shtëpi nga shteti ose t’ju paguhet qiraja
 • FMN: Reforma në drejtësi hap portat për investime