Femrat ankohen: 97% e meshkujve s’ia kanë idenë në shtrat, ja arsyet pse…

Meshkujt mendojnë se ata janë demi në të gjitha llojet e situatave, por duhet të pranojnë se bëjnë gabime të caktuara në shtrat. Shpesh ne femrat jemi fajësuar për shkak të ndërlikimit dhe që nuk jemi aspak të lehta për t’u kuptuar.

Dhe meshkujt urrejnë kur nuk janë në gjendje të kuptojnë dhe nuk janë në gjendje të kënaqin gruan e tyre. Nuk ka mënyrë më të mirë për të përmirësuar aftësitë tuaja duke nxjerrë mësime nga gabimet tuaja dhe ato të burrave të tjerë.

Gratë kanë rrëfyer disa gabime që bëjnë meshkujt në shtrat dhe vëmë bast që edhe ju mund ta gjeni veten tek disa prej tyre!

Kur ata nxitohen

Gratë thjesht e urrejnë kur burri i tyre tregohet nxituar me to. Ato padyshim duan eksitim, por është frustruese kur ai nuk i kupton nevojat e saj.

Kur ata janë shumë të qetë

Shumica e grave e pëlqejnë kur meshkujt janë pak të zhurmshëm në shtrat. Dhe ato e pëlqejnë kur bëjnë sasinë e duhur të zhurmës.

Aftësitë e zhveshjes janë në nivel të dobët

Një grua e urren kur burri nuk e di se si ta ndryshojë gjendjen shpirtërore saj dhe është i ngathët. Ne pajtohemi që disa pjesë të veshjeve femërore shpesh testojnë aftësitë e meshkujve, ndërsa të tjerat paraqesin shumë mundësi, madje edhe përzierjen e gjërave.

Ju mbaruat punë, por ajo ende jo…

Meshkujt mendojnë se kur ata kanë mbaruar punë, edhe partnerët e tyre kanë mbaruar po ashtu, por ky nuk është rasti çdo herë.

Nuk dëgjojnë me vëmendje

Është e rëndësishme të dëgjosh atë që dëshiron partneri yt dhe të lejoni që partneri juaj të kuptojë se çfarë ju dëshironi.

Djemtë zakonisht nuk e kuptojnë plotësisht trupin e një gruaje. Është e rëndësishme të mësosh zonat erogjene që do t’i ndihmojnë që ta kënaqin plotësisht.

Nuk njohin aftësitë e puthjes

Çdo burrë duhet të dijë si ta puthë një grua.

Duke ia diktuar pëlqimet dhe mospëlqimet

Asnjë grua nuk i pëlqen kur djemtë i detyrojnë ato të pëlqejnë dhe të mos i pëlqejnë gjërat sipas “tekave” të meshkujve. Pozicioni juaj i preferuar mund të jetë i pakëndshëm për ato. Pra, kuptojeni dhe mos e detyroni nëse nuk i pëlqen.

Pjesa e një burri është e ndryshme nga ajo e një gruaje

Një burrë dhe një grua janë të ndryshëm dhe kanë trupa edhe nevoja të ndryshme. Dhe ata duhet të trajtohen ndryshe përndryshe është vetëm pakëndshme.

 

Kur ata duan të provojnë shumë gjëra njëherësh

Po, një grua e do një dashuri aventureske, por kur bëhen shumë limite për t’i kaluar njëherësh, nuk është fare argëtuese dhe vetëm rraskapitëse.

 

Nuk fokusohen tek ledhatimi

Edhe pse të kesh një të shpejtë është kënaqësi ndonjëherë, por gjithmonë duhet të kushtosh pak kohë për ledhatim të duhur. Ai duhet të përfshijë gjithçka që gruaja juaj e do.

Nuk marrin drejtimin

Shumica e grave e duan kur partnerët e tyre u japin drejtim gjërave ndërsa bëjnë shëtitje jashtë. Edhe pse gratë ndonjëherë duan ta marrin drejtimin kjo s’do të thotë se duhet të bëhet normë. Është roli i një burri për të qënë mbizotërues edhe gjatë krijimit të dashurisë.