Një karikaturë për Cristiano Ronaldo dhe Zinedine Zidane…

Cristiano Ronaldo dhe Zinedine Zidane janë personazhe kryesore të karikaturës së ditës. Goal.com ka publikuar karikaturën e ditës të pikturuar nga Omar Momani, ku personazhe janë Cristiano Ronaldo dhe Zinedine Zidane.

Për dallim nga sezoni i kaluar, ku ishin në majë të futbollit botëror, këtë sezon Ronaldo duket se po e braktis trajnerin Zidane, i cili vazhdon të ketë besim te portugezi, që ka shënuar vetëm 4 gola në 14 ndeshje.