Prishja me Greqinë? Rama: Ka lloj-lloj karnakarësh tek firma “Ç.Ç”

Forumi Rinor Eurosocialist Shqiptar feston 26-vjetorin e themelimit, ku ka marrë pjesë edhe kryeministri Edi Rama.

Gjatë fjalës së tij Rama falënderoi të rinjtë e FRESSH për mbështetjen që i dhanë PS për të fituar betejën e 25 qershorit. Po ashtu, kryeministri foli për sfidën që kjo qeveri ka përpara.

Ne nuk do të mbyllim sqepin si ata që qeverisnin para nesh”, tha Rama për marrëdhëniet me fqinjët dhe dialogun me ta.

Ka lloj lloj karnakarësh të politikës së mblerdhur tek ajo firma e “Ç Ç” Cadra e Cizmeve që thonë se në jemi shkakitarët për prishjen e mardhënieve me grekët. Fakti që ne negociojmë dhe ne kemi gjetur haposiura të reja,” deklaroi Rama.