Të dehur dhe me shpejtësi, policia pret ‘kokat’ e 100 shoferëve

Policia Rrugore, gjatë mbrëmjes së kaluar, ka gjobitur të paktën 100 shoferë për shpejtësi dhe alkool.

Policia Rrugore gjatë gjithë natës të së shtunës ka ushtruar kontrolle me aparat drager për alkoolin dhe matës shpejtësie.