Godet gjyqtarin me shishe, përqafimi e shpëton (Video)

Një futbollist egjiptian e llogariti keq pasimin e shishes së ujit te një shoku i tij dhe goditi gjyqtarin anglez Mark Clattenburg. Al Sayed shpëtoi nga kartoni i kuq duke i kërkuar shumë falje gjyqtarit të takimit, madje edhe duke e përqafuar atë. Arbitri i famshëm anglez bëri shaka duke i nxjerrë karton, por jo në të vërtetë…