Sa keq që nuk e shohim Messin edhe në stërvitje…(Video)

Shpesh ne e shohim atë vetëm në ndeshjet zyrtare, por ylli i Barcelona-s, Lionel Messi di të dhurojë spektakël edhe në stërvitje. Janë momente të cilat fatkeqësisht tifozët nuk kanë shumë rast t’i shohin.

Me anë të një videoje, vetë klubi i Barcelona-s tregon spektaklin dhe golat e pabesueshëm që argjentinasi shënon në stërvitje, duke turpëruar kështu bashkëlojtarët e tij. Për më tepër, ndiqni këtë video: