Titujt ekonomikë të gazetave

GAZETA SHQIPTARE

Bushati: Perspektiva europiane e Ballkanit, garanci për një Europë të aftë ndaj sfidave

Shteti, 825.6 milionë euro dëm buxhetit

AKEP paralajmëron shërbimin 5G – Pas prillit do të prokurohen frekuencat e para

Tokat e zëna nga ndërtimet pa leje, formulari për kompensim

Tatimet bashkojnë forcat kundër evazionit fiskal

Dekanët e UT-së kërkojnë shkarkimin e rektorit

PANORAMA

Sherri në Universitetin e Tiranës, dekanët kërkojnë “kokën” e rektorit Koni

Ndryshojnë rregullat, ja si do të përfitohet KEMP-i

KLSH: Dëmi ekonomik nga administrata në 2017 arrin 826 milionë euro

Anulohet leja mjedisore e HEC-eve mbi kanionet e Osumit

SHQIPTARJA.COM

Tarifat e kompanive celulare, AKEP shtyu vendimin dhe gënjen

Erion Veliaj: Teatri i ri Kombëtar s’do të ketë kullë

Ardi Veliu bën rrokadë në Polici – Aida Hajnaj, nr.2 i uniformave Blu

Provimet e maturës, rregullat e reja për kandidatët

Katër dekanë kërkojnë dorëheqjen e rektorit të Universitetit të Tiranës

SHEKULLI

Inceneratorët: Gjiknuri mbron “monstrat”: Janë projektet e Berishës

Katër dekanë ministres Nikolla: Të shkarkohet rektori Koni

Koni: Edhe mua më vjen turp për gjendjen e universitetit

MAPO

Miratohet Vettingu në polici dhe bursa në energji, LSI-së i “ikin” 5 vota

4 qendra shëndetësore në Tiranë, shërbim 24 orë

Publikohet menyja ushqimore e fëmijëve në çerdhe