Hillary Clinton rrëshket sërish nga shkallët. Videoja po bën xhiron e rrjetit

Mesa duket ish-sekretaren e Shtetit amerikan, Hillary Clinton nuk e mbajnë më këmbët.

Kamerat fiksuan momentin kur në Mandu, Indi, ku Clinton ndodhej të hënën, teksa zbriste shkallët prej guri në pallatin Jahaj Maha rrëshkiti jo një, por dy herë, madje edhe kur ndihmësit e mbanin atë nga të dyja krahët.

Ky incident vjen 5 muaj pasi ajo u rrëzua dhe lëndoi gishtin e këmbës në një hotel në Londër.