Mendojeni mirë kur lidheni me këto 4 shenja të horoskopit…nuk duan të martohen

Sipas ekspertëve, janë 4 shenja të horoskopit që nuk duan ta shohin veten e tyre të martuar. Arsyet janë të ndryshme për secilën prej shenjave, por zbuloni më parë se cilët janë ata që duan të jetojnë gjithnjë të lirë….

 1. Dashi
  Njerëzit që i përkasin shenjës së dashit, njihen për natyrën e tyre plot aventura. Pas një lidhjeje të gjatë, personat e shenjës së dashit e kanë të vështirë të vendosin nëse do të martohen. Për ta, martesa është një ide e largët dhe janë të pavendosur në lidhje me të.
 2. Binjakët
  Një nga gjërat më të mira që ka një binjak, është aftësia për të komunikuar mirë me të tjerët. Martesa i frikëson dhe si shenjë ajri që janë, e kanë të vështirë të përballen me një përgjegjësi të tillë. Nëse bëhet fjalë për një lidhje, binjakët janë shumë dakord, ndërsa për martesë nuk mendojnë njësoj. Nëse një binjak e shikon se partneri po tenton t’i zërë më shumë hapësirën, duke e shtyrë drejt martesës, ka mundësi të zhduket fare.
 3. Shigjetari
  Shigjetari është shenja më e lumtur e horoskopit kur është beqarë dhe në shoqërinë e miqve të vetë. Nuk është mirë ta shtyni drejt martesës, nëse nuk është i bindur plotësisht për këtë gjë. Personat e kësaj shenje duken sikur janë të kënaqur me idenë e një lidhjeje të gjatë, por kur vjen puna te martesa, nuk mendojnë njësoj. Frikësohen se partneri do t’i marrë lirinë.
 4. Ujori
  Ujorët janë një ndër shenjat që e duan më shumë vetminë. Është shumë e vështirë të kuptosh ndjenjat dhe mendimet e tyre. Kur bëhet fjalë për martesën, në shumicën e rasteve një ujor largohet fare edhe nga lidhja e tyre. Krahasuar me shenjat e tjera që bëjnë pjesë te grupi atyre që nuk e pëlqejnë idenë e martesës, ujorët janë shenja që kryesojnë.