Mos e besoni po deshët/ Ngjashmëria e frikshme e aktorëve me çiftin mbretëror

Ndonëse lajmi është bërë publik që në muajin janar, për një film për historinë e dashurisë  së Princ Harry dhe Meghan Markel, ajo çfarë ka marrë vemendjen është ngjashmëria e aktorëve me çiftin.

Për historinë e dashurisë, do realizohet një film i cili do mbaj emrin “Harry & Meghan: The Royal Love Story”.

Rolin e Meghan pritet ta interpretojë aktorja Parisa Fitz, ndërsa Princ Harry, Murrasy Fraser.