Shajeni Lori Hoxhën po jua mbajti, ja si reagon Vis Bajraktari

Ndonëse është aluduar shpesh për ndarje, Lori Hoxha dhe Vis Bajraktari vijojnë të jenë ndër çiftet më jetëgjatë në showbiz-in shqiptar.

Përkundrejt zërave të shumtë që qarkullojnë në mediat rozë, i dashuri i Lori Hoxhës ka vërtetuar krejt të kundërtën, me komentin e bërë së fundmi në Instagram, pasi dikush i shau Lorin.