Bricjapi, shenja më me fat e ditës

Yjet sot ua bëjnë ditën me gjallëri dhe zbavitje. Hëna dhe Afërdita të dhurojnë gëzim, humor të mirë, pasion dhe grintë, qoftë në punë e qoftë në dashuri.

Nëse ke në mendje të nisësh një projekt të ri, mos hezito: Jupiteri premton ndërhyrjen e një personi mjaft të fuqishëm dhe mbrojtës.

Në dashuri mund të zgjedhësh të jetosh e lumtur, si vetëm, si në çift.