DASH publikon vendimin për Tom Doshin, pse i ndalohet hyrja në SHBA deputetit dhe familjes së tij

Departamenti Amerikan i Shtetit ka publikuar në faqen e tij zyrtare vendimin për ndalimin e hyrjes së deputetit Tom Doshi dha familjes së tij në SHBA.

Po kështu, këtë vendim, e ka publikuar vetë Departamenti i Shtetit është në rrjetin social “Twitter”.

“Anëtarit të Parlamentit të Shqipërisë, Tom Doshi i ndalohet hyrja në SHBA, për shkak të përfshirjes në raste madhore korrupsioni”, thuhet në postimi në rrjeti social.