Ja si do jenë 3 ditët e ardhshme, pasi të keni zgjedhur një nga letrat Tarot

Letrat Tarot na informojnë se çfarë duhet të presim dhe për çfarë duhet të jemi gati. Secila prej letrave i referohet diçkaje dhe ka kuptimin e vet unik.

Zgjidhni një nga këto letra, dhe gjeni se çfarë ju pret në ditët në vijim.

Letra nr. 1:

Nëse e keni zgjedhur këtë letër kjo do të thotë që ju jeni duke pritur për lumturinë në miqësi. Marrëdhëniet në të cilat merrni pjesë do të kalojnë testin e kohës. Edhe njohuritë e reja do të jenë shumë premtuese. Shanset janë që ju do të takoni shpirtin tuaj binjak, i cili do ju ngjaje shume.

Do të arrini një marrëveshje me nje mikun tuaj të vjetër me të cilin keni qenë në konflikt. Gjithashtu do të keni shumë takime të këndshme me miqtë dhe kolegët.

Letra nr. 2:

Kjo letër ofron lumturi në dashuri. Njerëzit që e kanë zgjedhur do të ndjehen të lumtur dhe shumë të dashuruar. Marrëdhënia e tyre do të thellohet.

Partneri do t’ju tregojë mbështetjen e tij, ai do të kujdeset për ju. Do të ndihesh i sigurt dhe do të harrosh për ndonjë problem. Do të jetë një kohë e mirë për të marrë vendime dhe angazhime të rëndësishme.

Edhe nëse marrëdhënia e re nuk do të zhvillohet në një marrëdhënie të qëndrueshme, me siguri do të përjetoni momente të këndshme që do të mbahen mend.

Letra nr. 3:

Letra e tretë shpall shëndetin tuaj. Në të ardhmen e afërt, edhe nëse nuk keni energji dhe gjallëri të mjaftueshme, pushoni dhe do të jeni gati për veprim, për sfidat dhe aventurat e ardhshme.

Mirëqenia juaj do të ndikojë pozitivisht në mjedisin tuaj, për të cilin do të jeni një burim i vërtetë frymëzimi.

Tani ju mund të pranoni angazhime të reja ose të filloni projekte të reja, jeni mjaft të fortë për të përballuar këtë.

Letra nr. 4:
Karta e fundit do të thotë lumturi në sferën e financave. Nëse e zgjidhni atë, kjo do t’ju sjellë prosperitet (të paktën në ditët e ardhshme). Puna juaj do t’ju japë më shumë përfitim se sa keni menduar. Është një kohë e mirë për investime, duke krijuar një llogari kursimi./pathos.info