Kujdes! Urgjent tek mjeku nëse ngjyra e dyllit në veshin tuaj është e tillë!

Është tërësisht një procedurë normale higjienike pastrimi i veshëve çdo ditë.

Shumica prej nesh nuk e dinë se dylli ka një funksion mbrojtës dhe mund të tregojë gjendjen e shëndetit tonë.

Nëse dylli juaj është gri pa ndonjë nuancë tjetër, nuk ka asgjë për t’u shqetësuar.

Nëse vëreni gjurmë gjaku kur pastroni veshët tuaj, kjo mund të tregojë që daullja juaj e veshit është e shpuar. Në këtë rast, veshët tuaj mund të preken nga infeksionet, të cilat mund të çojnë në sëmundje të ndryshme dhe rrjedhimisht në përkeqësimin e dëgjimit tuaj.

Kjo është arsyeja pse duhet ta vizitoni mjekun.

Nëse shkarkimi i veshit është i tepruar dhe me ngjyra të errëta, kjo mund të tregojë se gjendja juaj shëndetësore nuk është e mirë.