Titujt ekonomikë të gazetave

SHQIPTARJA.COM

KE rekomandon hapjen e negociatave me Shqipërinë

Zgjedhjet lokale, Rama i pakënaqur me deputetët

Kryeministri Rama, interpelancë me minatorët për taksat

BE: Borxhi i jashtëm shqiptar 73.5% e PBB; importet sa gjysma e prodhimit

Negociatat/Federica Mogherini sot në Tiranë për lajmin e mirë

Basha: Kam kërkuar CDU/CSU çeljen e negociatave

GAZETA SHQIPTARE

Negociatat, Basha nga Berlini: I kërkuam CDU/CSU mbështetje

KE: Të hapen negociatat, por kapni kokat e grupeve kriminale

TVSH 0 për kooperativat, Halilaj: Nxisim bashkëpunimin në shitje dhe prodhim

Rigjallërohet kreditimi, bankat rrisin huamarrjen nga BSH

Ish-minatorët: Pensioni, jo më pak se 29 mijë lekë dhe paga jo më pak se 44 mijë lekë

Kreditë e buta, Anisa Ruseti: Ja kriteret për ta përfituar

PANORAMA

KE rekomandon sot hapjen e negociatave për anëtarësimin me Shqipërinë

Takimet në Bundestag, Basha: Na mbështesni në hapjen e negociatave

Policia Bashkiake, Veliaj: Kemi ndryshuar cilësinë e shërbimit

SHEKULLI

Biznesi i vogël: Jemi zhgënjyer nga Ramën

Shqipëria hap negociatat, KE: Kusht është ecuria e Vettingut

Basha në Berlin: Kërkuam hapjen e negociatave.