Çudia! Pronari i kazinosë është drejtuesi i xhamisë

Pronari i objektit ku po hapet kazinoja gjigande në Reçicë të Vogël, si për ironi është kryetari i xhamisë së shqiptarëve në qytetin Essen në Gjermani.

Kazinoja e re, që po pritet dita ditës të fillojë me punë në Reçicë të Vogël, është njëherit kazinoja e cila gjendet në distancë, jo më larg se 200 metër nga Universiteti i Tetovës. Andaj dhe qytetarë të shumtë protestuan ditë më parë, kundër hapjes së saj.

Siç mëson ky objekt është në pronësi të personit B.I. i cili është kryetarë i xhamisë së shqiptarëve në qytetin Essen në Gjermani.

Këto janë dokumentet të cilat vërtetojnë këto informacione: