Ky është look-u që do të bëjë të ndihesh me pushime që në maj

Me kalimin e ditëve, gjërat në punë vështirësohen. Në vend që të ndihen më të afërta, nga padurimi, pushimet duken gjithmonë e me larg. Prandaj edhe shpiken mënyra alternative për të mos e ndjerë rëndesën e punës, në temperatura të nxehta.

Një anë lehtësuese mund të jetë përkushtimi ndaj pamjes së jashtme që duhet të jetë patjetër e freskët dhe e lehtë, por njëkohësisht edhe pak gazmore. Po ju tregojmë disa fotografi që mund ta bëjnë muajin maj më të këndshëm dhe pushimet më të afërta…